петък, 8 май 2009 г.

Ще излъже ли Волов, Нафтекс в Бургас ?

Posted on 9:53 by Десислав Малинов


Момчетата на "Волов" ще се помъчат да продължат серията си от шест мача без загуба срещу силният отбор на "Нафтекс". Мачът отново е много важен и за двата отбора. "Волов" се бори със зъби и нокти за всяка точка която би помогнала в борбата за оцеляване, а "Нафтекс" се стремят към трите точки за да запазят шансове за влизане в А група.
От състава на Шуменци ще отсъстват Дарин Тодоров и Спас Байрактеров, заради натрупани жълти картони. Кяшив Фахрединов е на облекчен режим но най-вероятно ще остане извън сметките и този мач, защото въстановяването му върви по-бавно от очакваното.
След наказание в тима на "Волов" се завръща капитана Веселин Вачев. След прекарана бронхопневмония в състава се завръща и острието Иван Мартинов.
За отборана "Нафтекс" поради контузии мача ще пропуснат Цветомир Валериев, който лекува травма в бедрото и Георги Алексиев, който поднови тренировки но все още не е напълно готов да изирае пълни 90 минути. Със сигурност мача ще пропуснат и защитникът Диян Лефтеров и нападателят Стефан Тошков.
Мача ще се играе в събота от 18.00ч. на стадион "Лазур" в Бургас

1 Response to "Ще излъже ли Волов, Нафтекс в Бургас ?"

Leave A Reply