неделя, 10 май 2009 г.

Класика в Бургас, Волов пада с 0:3

Posted on 11:05 by Десислав Малинов

Тима на Нафтекс победи Волов, пред около 450 зрители с класическото 3:0 и така затвърди втората си позиция в източната "Б" група.
Шуменци се бориха с всички сили но второто полувреме капитолираха и допуснаха три базответни гола. На двапъри се разписа голмайстора на "Шейховете" Деан Христов, който вече води убедително при реализаторите в източната "Б" група с 18 попадения, а между тези две попадения се разписа и капитана Малин Орачев.
Първото полувреме двата отбора не показаха нищо особено. Действията се развиваха предимно в центъра натерена а головите положения и за двата отбора бяха твърде малко.
Пропуски пред вратата на Волов направиха двамата нападатели на Бургазлий Деан Христов и Васил Калоянов, които се възползваха от грешки в отбраната на Волов, но до пападение така и не се стигна. От своя страна играчите на волов разчитаха предимно на удари от далеч, които не затрудниха вратаря на домакините.
След почивката Нафтекс заиграха по-раздвижено, а Волов се прибраха в своята полувина. Така 67-ата минута Нафтекс откриха резултата, след центриране от пряксвободен удър Христов надскочи отбраната на Волов и откри резултата.
Само 4 минути по-късно капитана на "Шейховете" Малин Орачев с прехвърлящ удър от границата на наказателното поле удвои резултата за домакините.
84 минута след разбъркване в наказателното поле на Волов топката попадна в краката на Деан Христов и той от непосредствена близост направи резултата класически.
Така след тази загуба Волов са на 13-то мясо с актив от 23 точки само с две повече от Черноморец (Балчик).Следващият кръг момчетата на Волов почиват.

1 Response to "Класика в Бургас, Волов пада с 0:3"

Leave A Reply