понеделник, 4 май 2009 г.

Блестящ Волов, спечели ценни три точки

Posted on 10:35 by Десислав Малинов

Събота на градския стадион в Шумен, в много важен мач за оцеляване, домакините от "Влов" победиха с 3:1 гостуващия отбор на "Свиленград 1921".Трите гола за домакините вкара 20 годишния дебютант Андрей Огнянов , а веднъж за гостите се разписа Тодор Христов в края на мача .Играчите на "Волов" излязаха пределно мотивирани и изиграха най-добрия си мач този сезон.

Мача започна с минута мълчание в памет на бившият футболист на "Свиленград 1921" Цецо Станев.
Първото полувреме "Волов" бяха просто блестящи и доказаха,че не заслужават да отпаднат, а с такава игра дори и могат да мечтаят за А група другия сезон.
"Волов" започнаха с атаките веднага след първия съдийски сигнал и това се оказа печеливша стратегия когато в 4-ата Андрей Огнянов откри головата си сметка след грешка на вратаря на гостите Илия Николов.
Шуменци неспряха да нападат и в 31-ата минута отново Андрей Огнянов от малък ъгъл за втори път прати топката в вратата на гостите.
Второто полувреме домакините се поутпуснаха малко и се дръпнаха към центъра но незабравяха да гледат към вратат на противника и 76-ата минута след центриране на Димов оляво Андрей Огнянов с глава заби хеттрика си този мач и сложи точка на спора.
Почетното попадение за гостите отбеляза Тодор Христов с изстрел от 15 метра три минути преди края и оформи крайното 3:1.
Така със страхотна игра момчетата от "Волов" спечелиха ценни три точки за оцеляването си и показаха, че догодина можем да се готвим за един променен и силен отбор на "Волов".

No Response to "Блестящ Волов, спечели ценни три точки"

Leave A Reply