вторник, 8 май 2012 г.

Огледалце, огледалце на стената...

Posted on 16:55 by Стоян Стойчев Вълчев

Отдавна дърветата се раззелениха, птичките се разпяха, температурите рязко се покачиха, а с тях и нашето настроение. С настъпването на летния сезон обаче всяка една представителка на нежния пол се изправя пред вечния проблем - гардеробът, или по-точно неговото съдържание. Световните модни диктатори този път ни дават пълна свобода на действие. Актуалните за сезона цветове са по-разнообразни от всякога, а най-хубавото е, че нямаме никакви ограничения, когато става въпрос за тяхната колаборация. Класическото бяло, черно, флоралните мотиви, както и всички цветове на дъгата успешно се налагат това лято. Ефирните дълги рокли и поли са тенденция и през този сезон, а именно те издължават силуета, придават голяма доза романтизъм и спомагат да изглеждаме и да се чувстваме зашеметяващо.

Oscar de la Renta


Dior

Безспорен хит ще бъдат и широките панталони с висока талия, с които всяка дама ще се чувства удобно и секси. Съчетайте ги с прекрасен колан, топ по ваш избор, и нека не забравяме Тяхно Величество - Обувките. Високите токчета ще повдигнат вашето самочувствие, а в комбинация с подходящата чанта ще придобиете един чудесен завършек на визията си.

Oscar de la Renta

Не се притеснявайте да експериментирате, а се възползвайте от шанса, който ви се отдава този сезон. Не сваляйте усмивката от лицата си и не забравяйте - човек изглежда така,както се чувства!

Balmain


Cavalli

автор: Габриела Гутева

No Response to "Огледалце, огледалце на стената..."

Leave A Reply