неделя, 26 април 2009 г.

"Волов" измъкна 2:2 в Търговище

Posted on 18:52 by Десислав Малинов


Вчера в Търговище "Волов" и "Светкавица" си спретнаха едно истинско дерби и завършика по възможно най-неблагоприятния начин и за двата тима с равенство 2:2.
Преди мача се промъкна слуха, че мача е уговорен защото беше свален от тиража на водещите букмейкъри, колкото и смешно да звучи уговорка на мач в който и двата отбора са надъното на таблицата.
Първото полувреме не се случи нищо запомнящо се, двата тима излязаха в почти тренировъчно темпо и се мъчиха да се надхитрят. Разиграваха топката в центъра на терен а до кой знае какви опасни положения така и не се стигна.
Второто полувреме обаче съдията се превърна в главно действащо лице като отсъди две дузпи. Първо през 55-ата минута за "Волов" реализирана от Мартин Ваклински, а 8 минути по-късно съдията Рангел Енчев върна жеста на "Светкавица" и отсъди удър от бялата точка. Зад топката застана Тихомир Кънев и не сбърка 1:1.
Двата отбора се събудиха едва в края на мача и започнаха да гледат по-често към противниковата врата. 87-ата минута Славчо Шоколаров изведе домакините напред в резултата.
В 91-ата минута всички виждаха "Светкавица" като победител в това регионално дерби, но играчите на "Волов" не бяха на това мнение и Христо Банчев изравни и раздели точките поравно между двата отбора.

1 Response to ""Волов" измъкна 2:2 в Търговище"

.
gravatar
Анонимен Says....

От една седмица се знае, че мача е купен ... Община Шумен спешно отпусна 40 000 лв., на крайно "нуждаещия" се ФК "Волов" - ясно е къде отидоха парите, след като футболистите не получават заплати .....
Отбора трябва да иде, там където му е мястото - във "В" група; трябва да спре ощетяването на другите спортове за сметка на този клуб!

Leave A Reply