вторник, 12 ноември 2013 г.

Диско цирк

Posted on 23:59 by Стоян Стойчев Вълчев

Здравейте драги читатели и добре дошли в средностатистическата дискотека „Хоп-са-са”. При нас вие ще намерите всичко типично за родните питейни заведения и всички видове забавления. Тук се пуши след 12, даже и преди това, но фасовете се гасят в „свещници” за да няма пепелници. Ние както всички качваме ежедневно снимки  в социалните мрежи с посетителите на нашето заведение, държащи цигари, но на никой от регионалната здравна инспекция не му е зор. Те не си правят труда да идват на проверки – какво ги интересува какво се случва нощем.

След като ви обрисувах картинката ще допълня, че няма да е зле да ударите 2-3 чаши от евтиния български алкохол. Така по-лесно се понасят злобните погледи на нашите редовни клиенти – фитнес маняците. Те са сурови и корави момчета, които гледат лошо, но това в никакъв случай не им пречи да връткат кючеци и да са безкрайно пластични в кръста.

В търсене на компанията на фитнесманяците в „Хоп-са-са” специално сме поканили нашите красиви родни девойки. Те малко си приличат, защото носят подобни тесни рокли, които повече показват отколкото скриват, но за сметка на това са с еднакви очила, които скриват голяма част от лицето и нося – мода. Този тип момичета се радват на сериозна популярност както сред батките с големи бицепси, така и сред другите ни редовни клиенти – млади слабички момчета, облечени модерно и в скъпи дрехи. Те са веселяци и изненадващо енергични, но често ходят до тоалетната и влизат в нея по 2-3 ма – на излизане гледат лукаво, иначе са симпатяги.

На драго сърце бих ви разказал и за другите клиенти на заведението, но няма да е сега – всички запалиха цигари и вече почти не се вижда кой, кой е.
Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна!


No Response to "Диско цирк"

Leave A Reply