четвъртък, 15 декември 2011 г.

Как се прави PR на фолк певица

Posted on 11:46 by Стоян Стойчев Вълчев

Мисля напълно безплатно да ви предложа 11 стъпки с които да станете много успешен PR на някоя фолк певица.

1. Настройте се психически за това да се сблъскате с можество прости хора. Това ще е част от ежедневието ви.

2. Прекарайте 2-3 дена в гледане и слушане на някоя от музикалните чалга телевизии. Това ще ви помогне да опростите максимално речника си и ще знаете как трябва да сте облечен вие и бъдещата ви клиентка, също така това би ви било послезно и в разговорите с нея. Все пак не искаме да я объркваме със сложни думи като "известност",
"стратегия" или "натрапчиво".

3. Преминаваме към действия. Избирате си няколко поп-фолк певици, които в последно време не са особено популярни и им пишете, че
можете да възродите кариерите им. Те прочитат думите ви - 2 дена се радват като куче на вратна пържола след, което ви отговарят.

4. Много важен момент - избирате тази с визможно най-големи гърди и най-малко целулит и се разбирате да работите за нея. Ще я наречем Цура.

5. Намирате композитор, който може да преработи малко някой от познатите до болка кючеци и му обещавате 57 лева и 23 стотинки за да ви напише нещо, което що-годе става.

6. Намирате поетеса със съмнителни качества или ученичка, която слуша много чалга и може да римува секс, екс и кекс и и обещавате широка популярност, както и 33 лева и 91 стотинки за да ви напише хитов текст към горепосочения кючек.

7. С Цура обикаляте разни втори употреби и намирате неща, които изглеждат маркови и скъпи. Сега внимавайте тук е много важно! Трябва да изберете такъв колан, който хем да е достатъчно широк за да не се вижда баш всичко хем да не прилича на колан, а някак си да е по-скоро пола, пик и да е в по-странен цвят (електриково зелено и розово са подходящи цветове). Горнището е сравнително по-лесно за избиране - черно или тъмно - с максимално ниско деколте за да се виждат по добре гърдичките на Цурка.

8. Втори тоалет за клипа няма да избирате - ще използвате, някоя нощница на Цура или бански.

9. Вече сте на снимачната площадка и снимате клипа - много важно е да си изтеглите няколко порнофилма от интернет и в позите, които ви се сторят интересни вашата клиентка ще пее новия "мегахит".

10. Само с една песен не става за това за успешния PR на Цура ще ангажираме още повече вниманието на хронично онаниращите мъже по родните земи. За целта се свързвате с всички възможни мъжки списания и предлагате вашата клиентка да изгрее на корицата на някое от тях - все пак сега тя е звезда и те имат полза от това Цура да покаже плът на тяхната корица.

11. Това е. Цура вече е популярна, а вие сте един от много успешните PR-и в родината.

2 Response to "Как се прави PR на фолк певица"

.
gravatar
Анонимен Says....

Прекрасни идеи, Вълчев. Дано не ми се случи някои ден да правя ПР на фолк принцеси :)

.
gravatar
Петя Says....

Чак и аз се заинтригувах, но за съжаление мъж трябва за тая работа!

Leave A Reply