събота, 4 декември 2010 г.

Най-шумната агитка бе развенчана в София

Posted on 14:20 by Стоян Стойчев Вълчев

Известната като най-шумната агитка в света - тази на Бешикташ, бе напълно развенчана в София. Освен че не успяха да си напълнят сектора за гости на "Васил Левски" и не се чуха цял мач, турците претърпяха и пълно унижение като им бяха отнети 6 знамена. Фенфракцията на ЦСКА "14" беше безмилостна към южните ни съседи и напълно ги развенча. Едни от най-силните фенфракции на Бешикташ - "carsi" и "asya" останаха без своите знамена в София. Други транспаранти, които представят рекордните 132 децибела шум постигнат от турците и се носят на всеки мач на Бешикташ също станаха трофей на "14". Така, след като момчетата от бойкотиращата фенфракция на ЦСКА завоюваха знамена, шалове и тениски от прехвалените фенове на Рапид Виена, сега същото сполетя и феновете на Бешикташ. Нека не забравяме как прехвалените фенове на АИК от тяхната най-силна фенфракция "черната армия" предпочетоха да си спестят гостуването на Левски, защото им бе обещано да си тръгнат от София без знамена и с много рани. Очевидно не само в Сърбия и Гърция гостуващите фенове трябва да са предпазливи, но и в България. Ултрасите на ЦСКА и Левски показаха на чуждестранните фенове, че е най-добре да пропускат гостуванията в София, защото това не се отразява добре на здравето им.








7 Response to "Най-шумната агитка бе развенчана в София"

.
gravatar
Анонимен Says....

Браво, момчета! Направили сте нещо уникално!!!!!!

.
gravatar
Анонимен Says....

tova 100% e po programata tekstil sreshtu svirki na dvijenieto za turska solidarnost :D :D :D

.
gravatar
Анонимен Says....

Skriite se be goveda, ima da si me4taete da sviete nqkoe zname na golqm klub. Evala 14-ki samo taka mama im turska da e*a

.
gravatar
Анонимен Says....

Design and style, Progress and Web optimization Are Essential Techniques for a Proper Web page

Here is my site attorney leads
My homepage - attorney leads

.
gravatar
Анонимен Says....

In fact, you can make use of the public sector". Chose from a party bus, limousines that accommodate as many as you can enjoy sightseeing in San Jose. He needed to be consolidated on G. Eight or more points for paphos car hires. Cape Tribulation can be reached from the courtyard.

Check out my page car rental paphos airport reviews

.
gravatar
Анонимен Says....

These are in fact enormous ideas in about blogging.
You have touched some pleasant factors here. Any way keep
up wrinting.

Here is my blog - viagra online

Leave A Reply