четвъртък, 4 ноември 2010 г.

Съсипания „Мач на планетата”

Posted on 16:24 by Десислав Малинов

Снощи се изигра един от най-големита мачове на европейската сцена. Двата най-титyлyвани европейски отбора излязаха един срещу друг в епична битка.На „Дзузепе Меаца” Милан и Реал Мадрид в динамичен и изпълнен с интрига мач неуспяха да се победят и завършиха 2-2, а Филипо Индзаги стана играча с най-много голове в Шампионската лига – цели 70.
Двата колоса си спретнаха един прекрасен мач с много и скоростни атаки, красив футбол и ... ужасно съдийство. Обикновенно рядко си позволявам да коментирам съдиите и начина, по който са ръководели мача, но снощи сочения за един от най-добрите рефери в света Хауърд Уеб свири мача по един ужасен начин. Родения на 14 юли 1971 година в Родъръм, Англия бивш полицай, има в кариерата си свирени финал на Шампионска лига и финала на изминалото световно. Смятания за най-добрия съдия след отказването на вездесъшия Колина насам, снощи свири по престъпен начин.Първо при едно сдърпване през първото полувреме между Роналдо и Гатузо спести картони и на двамата, след това многократно пожали Абате от състава на Милан, който през целия мач си просеше червения картон, Уеб не вдигна картон и на Индзаги, който веднага след влизането си напълно безмислено изблъска Шаби Алонсо в гръб, без топка, което по всички правила на футбола си е червен картон и за капак зачете втория гол на Милан при, който роденият в засада СуперПипо беше на метри зад защитата на Реал.
Как питам се най-добрия съдия в света може да допусне такива елементарни грешки и то на такъв голям мач, който сигурно половината земно кълбо гледа със затаен дъх.Полицая скъса нервите на половината футболисти на терена и на милиони зрители пред екраните. Далеч съм от мисълта за световната конспирация, и че черното тото е пуснало корени навсякаде. Можеби се е преуморил от съгстения цикъл мачове, или може би просто не му е било ден, незнам но аз снощи гледах един прекрасен мач,прекрасен мач, който беше брутално съсипан от Уеб.

No Response to "Съсипания „Мач на планетата”"

Leave A Reply