сряда, 27 октомври 2010 г.

Сбогом Паул !!!

Posted on 13:44 by Десислав Малинов

Вчера една скръбна вест потресе целия футболен свят. Почина прочутия октопод Паул. „Звездата” на това световно напусна този свят на достолепната за октопод 3 годишна възраст.Мекотелото е починало от естествена смърт понеделник вечерта в собствения си аквариум. Краят на живота му бе предизвестен понеже той бе болен от няколко дни. Въпреки това новината за смъртта му разстрои футболните фенове по света.
"Намерихме Паул мъртъв. За съжаление това бе очаквано, тъй като в последните дни не бе толкова активен и ядеше малко. Всички сме много тъжни", заяви човек от аквариума.
Октопода стана известна с суперточните си прогнози на мачовете от световното, с който си спечели много врагове сред букмейкърите, като им подбиваше коефициентите и едва не изяде хляба на повечето футболни анализатори. С всеки изминал мач гадината ни убиваше каефа от гледането на футбол като предсказваше с невероятна точност кой ще спечели. Преди да се оттегли, той отбеляза връхна точка в кариерата си като предсказа правилно, че Испания ще победи Холандия на финала за Световната купа, с което накара милиони холандци масово да започнат да си поръчват морски дарове по ресторантите в знак на отмъщение.
Но за мъртвите или добро или нищо. Нека оставим нещастното мекотело да почива в мир и да се молим горещо наследникът му Паул-младши да не е наследил и с осемпте си пипала оракулските му способности, за да можем да изгледаме поне Евро 2012 на спокойствие. Иначе аз не тая лоши чувства към октопода просто смятам, че за вбъдеще ще е по-добре да държим разните там мекотели, земноводни и други обитатели на флората и фауната далеч от футболните прогнози, дори искренно се надявам Сеп Блатер да прати венец за опелото на осмокракото. Ако ли не, то поне след като възпя Гара Дембеле, Устата може да удари някоя рима посмъртно и за него .

No Response to "Сбогом Паул !!!"

Leave A Reply