четвъртък, 28 октомври 2010 г.

Топ 10 на нещата, който да вземем, ако отиваме на футболен мач

Posted on 12:31 by Десислав Малинов

1 Пиротехника -Тук влизат всевъзможни димки, бомбички и прочие пиротехнически средства. По принцип е забранено да се внасят по стадионите , но един себеуважаващ се фанатизиран ултрас винаги намира начин да ги внесе.
Приложение: Приложението е като при военните и полицаите – да се всява паника и ужас в противниковите редици,тук важи правилото кокото повече - толкова повече, колкото и да вземете никога няма да ви останат излишни,
2 Алкохол – Един истински фен винаги, ама винаги отива пиян на мач. Алкохола е задължителен преди, повреме и след мача.
Приложение: Нама такова, номера е да си пиян, няма значение защо, няма значение как, няма значение с какво, ние просто сме Българи, а ако един българин направи нещо без да е ударил едно голямо или е болен или е гей.
3 Семки - задължителна част от футболните мачове. На един мач ако няма сланчоглед или сте в Щатите или сте объркали спортното мероприятие.
Приложение: Фитнес за зъбите, кеф за устата. Люпеики слънчоглед Вие извършвате цял рутиал захапвата, счупвате, изплювате. Безмислено е , но е приятно.
4 Каска и протектори - напоследък строго задължителни сред феновете на ЦСКА
Приложение: Разбира се за собствена защита, на стадиона има всякакви диверсанти, които се оптват да Ви причинят някоя тежка телесна повреда, като започнем от противниковите фенове, минме през полицаийте и разбира се завършим с наетите от ръководството на отбора биячи.
5 Бухалка –възможное е и някой друг тъп и тежък предмет, по същата причина както каската и протекторите.
Приложение: Тук Вие избирате как да я ползвате, за самозащита ако ви нападнат или за да предизвикате вниманието на полцая до вас.
6 Транперанти – Задължително гневни, обидни, ако успеете да вмъкнете и нещо расистко просто ще сте златни, директно получавате място във фен клуба на отбора
Приложение: Обикновенно са насочени или към противниковата агитка или към ръководството на отбора, целя да привлекът вниманието върху проблемите на отбора, никой не им обръща внимание но е по-забавно да ги има.
7 Телефон - трябва да има камера със сносна резолюция , същата работа може и да Ви съврши и някой фотоапарат
Приложение: Ако не сте се снимали със зведата на отбора в някоя дискота, тук е мястото. Снимките след това обезателни трябва да бъдат качени във Фейсбук.
8 Стар вестик – в колкото по-долна девизия е мача толкова по задължителен става този атрибут
Приложение: Желателно е да е спортен или поне да има букмейкърски прогнози, чисто практическото му приложение е да седнето върхо него понеже, като изключим националния стадион седалки, пейки или поне нещо на което седнеш без да е препикано не се намира много често.
9 Гермаско знаме (задължително само за мачове на националния отбор)
Приложение: За да покажем подкрепата си към Лотар Матеус, а ако случайно се издъни можем ритуално да го запалим
10 Запалка – задължителна част от колекцията на футболния фен бил той пушач или не.
Приложение: абсолютно всякакво, да палите всичко възможно което ви е под ръка – цигараи, димки, бомбички,знамена, седалки граница може да бъде само въображението ви....

No Response to "Топ 10 на нещата, който да вземем, ако отиваме на футболен мач"

Leave A Reply