вторник, 19 май 2009 г.

Тази луда пролет !

Posted on 9:32 by Десислав Малинов

Пролет е ! Птичките пеят, дърветата цъфтят, хормоните бошуват.
А във футбола мирише на пари.
С пълна пара вървят сякакви предварителни договори и трансфери.
Пролетнара лудост обхваща треньори, футболисти и собственици на отбори. Кръг два преди края класирането на повечето отбори е известно, шампионите са известни и всички почват да мислят за другия сезон. Недоволните собственици започват да уволняват треньори, да подготвят нови трансфери.
Първите уволнения са факт - Клаудио Раниери вече не е треньор на "Ювентус" , а на ногово място застава бившия бек на "Старата госпожа" и национал на Италия Чиро Ферара.
Карло Анчелоти обяви, че поема систава на "Челси", а за най-вероятен наследник на "Татко Карло" се смята легендарния нападател Марко Ван Бастен , който наскоро се раздели с "Аякс".
Сигурно, е че Хуанде Рамос ще се радели с "Реал Мадрид", въпреки добрите игри които показа отбора под негово ръководство. За негов заместник се спрягат имената на Жозе Моуриньо и Арсен Венгер. Но големите промени в отбора ще започнат едва след президентските избори които са почти предизвестени.
Мегаломанските обещания на Флорентини Перес направиха цялата кампания вяла.
Мечтата на Перес за нов "Ел галактико" започва с чистка в "Реал", холандската колоноя при белите ще "ихвърчи" . А милионите които испоанския предприемач ще налее в тима, ше отидат за Кристиано Роналдо, Кака, Златан. А дали звездите ще могат да се спогодят и да работят заедно за едно общо благо, това само времето ще покаже.
Гръмките и шокиращи трансфери тепърва предстоят и ако съдим по пролетната лудост която е обхванала всички, трансферното лятото ще бъде много горещо.

1 Response to "Тази луда пролет !"

.
gravatar
Анонимен Says....

MOM4E KAKVI DOBRI IGRI IMA REAL POD RAKOVODSTVOTO NA RAMOS?

Leave A Reply