петък, 25 септември 2009 г.

Футболно първенство или тъпа комедия

Posted on 15:46 by Десислав Малинов

Предполагам, че всеки от Вас e гледал такива филми, които са толкова тъпи и блуткави, че единственото хубаво нещо в тях е това, че свършват.Човек като ги гледа незнае да се смее ли, да плаче ли... От известно време имам чувството, че не гледам българскато първенство по футбол, а точно такъв нескопосан филм.

Първо от "Левски" решават да продадът четирима основни играчи, което дори и да не беше измама, е напълно идиотска постъпка, като се има предвид уж големите амбиции на сините в евротурнирите и разбира се по някакви неведоми пътища сделката е ден преди мача с вечния враг "ЦСКА".
Впоследствие обаче цялата тази въпросна сделка се оказва имама и левскарите се върнати от Москва, след като мача с "ЦСКА" е загубен.
Като цяло се оказва, че няколко основни футболиста напускат отбора ден преди важен мач и се връщат след очакваната му загуба. Е тук нещата изглеждат по-нагласени и от "Цената на истината".
И тогава голямия финал на сагата - оказва се че всичко е заговор срещу "Левски", че всичко е грандиозна измама, токлова майсторски направена, че дори и от "Интерпол" започват да раследват случая.
Да това е достойно за някой филмов сценарий все пак има грандиозни сделки, още по-грандиозни изнами та дори и полицията започва да се занимава със случая. За да е пълен цирка обаче липства само едно - Гей скандал.
Тук за да не останат по-назад се пявяват и "ЦСКА". Вратаря на червените Иван Караджов качва свой компрометиращи снимки личния си профил в социалната мрежа Facebook, на които се радва на мъжки ласки в различни заведения и легло, включващи целувка уста в уста, прегръдки и опипвания.Снимките разбира се моментално обикалят родните медий.
На фона на цялата тази праодия в нормалните страни където се играе истински футбол се изигра един междинен кръг, който почти никой в България не коментира защото всички бяха заети да се занимават с черно тото, измами и гей скандали.
След всичко това си мисля, че може във футболно отношение да не можем да се мерим с европейците, обаче по интриги и издънки ги водим със светлинни години.

No Response to "Футболно първенство или тъпа комедия"

Leave A Reply