неделя, 9 август 2009 г.

Волов сефтоса сезона с равен

Posted on 10:02 by Десислав Малинов

Отбора на "Волов" Шумен раздели точките с "Черноморец" Балчик, в първия мач за сезона в източната „Б” група, завършвайки 0:0.
Шуменци стояха по-добре на терена и търсеха победата повече от гостите и имаха по-опасни положения.
Интересното беше ,че „Волов” излязаха с чисто нови екипи подарени им от бившия президент на клуба Петър Атанасов.
Гостите започнаха мача малко по-добре и първи стигнаха до опасно положение още в 6-ата минута, когато след изпълнение на пряксвободен удар топката мина на сантиметри от дясната греда на Генко Славов. Шуменци обаче намериха своя ритъм на игра и десет минути по късно Ирфан стреля от около 15 метра и топката профуча на сантиметри от вратата на „Чреноморец”. 17мин. се откри и най-чистаста възможност за отбора на „Волов”, когато след красива постепенна атака Атансов се оказа лице в лице с вратаря на гостите, но не успя да го преодолее. До края на първото полувреме двата отбора бяха равностойни и с изключение на една две по-опасни атаки на домакините не се случи нищо запомнящо се. Секунди преди съдията да свири края на полувремето Маринов от гостите получи контузия и бе откаран с линейка за оказване на медицинска помощ.
Втората част започна със смяна в състава на шуменци, на мястото на необедителният Вълков в игра влезе шуменецът Борислав Войков. Това освежи халфовата линия на „Волов” и те започнаха да играят по-настоятелно и да атакуват по-често. Гостите също имаха възможност да открият в 50мин. когато отново след пряк свободен удар топката премина на самнтиметри от гредата.
В последните дест минути домакините натиснаха направиха няколко добри атаки но до гол така и не се стигна.
Втората среща за сезона на „Волов" ще бъде на 16 август в Пловдив, където ще гостува на местния "Спартак".

No Response to "Волов сефтоса сезона с равен"

Leave A Reply