вторник, 9 ноември 2010 г.

Облеклото,което студентките предпочитат - за сезон Есен-Зима 2010

Posted on 16:24 by Десислав Малинов

Скъпи читатели,
Започвайки работата си в този блог,реших да коментирам въпрос, който засяга главно и интересува нас-дамите. Нека г-н Стойчев и г-н Малинов не се сърдят, но дойде моментът,в който ние (жените) трябва да им досадим малко тук. Шегувам се естествено! Всъщност аз съм тук по тяхна инициатива, но сега нека преминем към темата на моят кратък материал.
Като студентка в ШУ „Епископ Константин Преславски”,трябва да кажа,че бях очарована от избора на сезонно облекло на булшинството от студентките. Оказва се,че нашите колежки или поне повечето от тях, се обличат съобразно модените тенденции и новите колекции,които заливат с продуктите си магазините. Ах, че бедни са нашите студенти...Но това е друга тема.
Дамите съумяват да съчетаят елегантното с удобното и красивото,като не прекаляват с кича,а напротив-те изглеждат достатъчно семпло и естетически издържано. Прехвърляйки поглед от плетените туники,стилните панталони,елегантно скроените дънки и ризи към комерсиалните къси поли и остри ботуши с тънък ток, се опитах като цяло да обобщя накратко преобладаващите модни предпочитания за сезона.
Студентките,тази зима,залагат най-вече на елегантните туники както от плетиво,така и от различни материи, които едновременно подчертават красивите форми на тялото и са достатъчно удобни за дългия ден прекаран в университета. Преобладаващи са тесните дънки и подчертано скроените ризи,някои от които със семпли бродерии или различни многоцветни компоненти. Класическият черен панталон също присъства в предпочитанията на момичетата,но съчетан с не чак така класически аксесоари. За радост на всички представители на мъжкия пол, нашите студентки намират начин както да изглеждат секси и да изразяват своят собствен стил,така и да се чувстват комфортно в избраното от тях облекло за натоварения ден.
Автор:Павлина Минева

2 Response to "Облеклото,което студентките предпочитат - за сезон Есен-Зима 2010"

.
gravatar
Анонимен Says....

Според мен разнообразяването на блога с разностранна информация е добра инициатива. От коментара на авторката се подразбра, че все пак в условията на криза студентките /надявам се и студентите/ успяват успешно да съчетават модните тенденции с ограничените си финансии, и все пак да подбират удобни за себе си дрехи. Надявам се, че бъдещата интелигенция на България ще успее да се пребори с безвкусицата и разголеността наложена от поп-фолк певиците.

.
gravatar
Анонимен Says....

Колко ми се иска да повярвам, че е така, но не мога! В Шуменския университет много рядко се срещат добре облечени момичета, камо ли "да изглеждат секси и да изразяват своят собствен стил". Малцина са отговарящите на това определение. Това, което е комерс, означава, че не може да става дума за собствен стил. "Елегантни дънки" съвсем не съществуват, техният стил е "спортно-елегантен", а ризите с бродерия са били актуални, но не и тази година.

Колежке, статията ми хареса, надявам се, че приемаш градивна критика. Успех и продължавай да разнообразяваш сайта на спортните ни колеги, които няма да нарека "Г-н Малинов" и "г-н Стойчев", а Деско и Чочко!

От Хюмра Нешели

Leave A Reply